Ботев (Пловдив) е домакин на Берое в мач от 11-ия кръг

...
Ботев (Пловдив) е домакин на Берое в мач от 11-ия кръг
Коментари Харесай

С Битката за Тракия никога не е скучно

Ботев (Пловдив) е хазаин на Берое в мач от 11-ия кръг на efbet Лига. Мачът е през днешния ден и се чака с голям интерес поради своята история. Срещата сред двата отбора стартира в 20:00ч. и ще бъде ръководена от Ивелин Занев.

" Битката за Тракия " постоянно е обещавала доста страсти и по този начин ще бъде и през днешния ден, тъй като по трибуните на стадион " Христо Ботев " местата си ще заемат почитателите на футбола, откакто " канарчетата " бяха помилвани от БФС.
 БФС промени наказване на Ботев (Пловдив)
БФС промени наказване на Ботев (Пловдив)

" Канарите " ще играят при отчасти затворен стадион

Както е известно, Ботев бе осъден с мач пред празни трибуни поради хвърлен предмет по наставника на ЦСКА Нестор Ел Маестро. В последна сметка от БФС бяха благосклонни към Ботев и разрешиха на почитателите да изпълнят отчасти " Колежа ".



Двата тима не изживяват най-хубавите си моменти в шампионата. Домакините от Пловдив заемат нежеланото 13-о място с актив от едвам 9 точки, а Берое е на 8-а позиция с 14 точки.

И двата отбора към този момент направиха треньорска промяна през сезона. В Ботев Станислав Генчев бе сменен от Душан Керкез, а Густаво Араголаса бе сменен изненадващо от Хосе Ачиари.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР